Boeken

Van mijn hand zijn de volgende boeken verschenen:

– Boodschappen uit het Licht

– Helende Poëzie (drieluik):
Deel 1 Zielepijn
Deel 2 Gewaarworden
Deel 3 Levenslust

Mijn boeken zijn beperkt en tegen kostprijs beschikbaar. Heb je belangstelling voor één of meerdere van mijn boeken, bel of mail me dan even!

Hieronder vind je meer informatie over mijn boeken.

Boodschappen uit het Licht

 

Het bijzondere boek Boodschappen uit het Licht bevat heldere boodschappen die de schrijfster mocht ontvangen uit de Diamanten Lichtsfeer, welke een sfeer is in de goddelijke wereld.

De boodschappen bevatten vele aanwijzingen, inspirerende nieuwe inzichten en manieren van leven om jou en ons allemaal te begeleiden naar meer innerlijke rust en uiteindelijk naar vrede.

Het gaat over passie, mededogen, de natuur, over overvloed, voldoening, acceptatie, verwondering en nog veel meer.
Daarnaast werken de Lichtboodschappen mee aan het in ere herstellen van het zelfhelend vermogen van al wat leeft.

 

De Lichtboodschappen tillen je op naar een hoger bewustzijn!

Spiritueel gezien heeft de wereld met al haar bewoners licht en liefde nodig. Nu meer dan ooit! De energie is dusdanig verhoogd en alles gaat zo snel dat een nieuw bewustzijn nodig is. Nieuwe inzichten, die de aarde en haar bewoners kunnen gebruiken om te helen.
Boodschappen uit het Licht mag hierbij als een gids worden beschouwd.

Het boek Boodschappen uit het Licht is zowel individueel als in groepsverband te gebruiken.

ISBN: 978-90-484-3841-9
490 pagina’s softcover met flappen
Illustraties: Encaustic Arts in kleur

Enkele reacties van de lezers van “Boodschappen uit het Licht”:

Uit de recensie in het spirituele maandblad ParaVisie:
” Over een periode van 21 maanden ontving Medium Sara Hofstede-Hiemstra maar liefst 222 lichtboodschappen vanuit de goddelijke wereld. Ze bundelde ze allemaal en voegde daar een aantal prachtige kunstwerken van haar zoon Wouter aan toe. Resultaat: het boek “Boodschappen uit het Licht”. De allesoverkoepelende boodschap is dat je de hemel op aarde in je hart vindt. Sara: “Het boek is op verschillende manieren te gebruiken. Maar hoe je het ook doet, volg gewoon je hart, dat is altijd de weg van je ziel!” “

Rita:
” Ik heb het boek gewoon open laten vallen en er stond: “Wees creatief”. Na mijn ziekte was mijn zin om creatief te zijn helemaal weg. Ik heb daarna nog twee keer het boek gewoon open laten vallen en alle drie keer was de boodschap hetzelfde: “Wees creatief”. Ik heb mijn pastels weer opgepakt en ben weer aan het tekenen. Ik wil je zeggen dat ik weer blij ben met mezelf, wat ik daarvoor niet meer kon zijn. Wat een mooie energie verspreidt het boek! “

Gertrud:
” Heel mooi boek. Vóór het slapen lees ik een boodschap en voel ik de rust. Zo kom ik dichter bij mezelf zodat ik rustig kan inslapen. “

Nick:
” Fijn boek met mooi inspirerende en motiverende boodschappen. Ik werk met allerlei soorten mensen in verschillende situaties. Eigenlijk zou op iedere werkplek, waar men andere mensen ondersteuning biedt, het boek “Boodschappen uit het Licht” moeten liggen ter inspiratie, maar ook om te motiveren. Goed boek! “

Roelien:
” Ik werk bijna iedere dag met het boek “Boodschappen uit het Licht” en de Lichtboodschap past elke keer weer precies bij de energie van die dag. Soms moet ik de boodschap nog een keer lezen voor deze op zijn plek valt. De boodschappen geven een mooie lichtenergie! “

Tiny:
” Het boek voelt heel fijn aan. Naast de inspirerende boodschappen voel ik de kleurenenergie van de Encaustic Arts door mij heen gaan als ik er mijn linkerhand op leg en dat voelt heel voedend. Het versterkt me. Ik heb zelf veel met kleuren. “

Yolante:
” Ik kreeg een gesigneerd exemplaar van “Boodschappen uit het Licht” cadeau. Daar ben ik heel erg verguld mee. Ik trakteer mij op een boodschap als ik bewust tijd en ruimte heb om innerlijk te vragen wat ik op dat moment mag lezen, bewust binnen mag krijgen. En ik ervaar de boodschappen als een feest. Als lichtpuntjes in deze turbulente tijd!
De persoonlijke boodschap voorin het boek gaf verbazing, maar ook herkenning van het proces nu. “

Helende Poëzie (drieluik)

Het drieluik Helende Poëzie is opgebouwd uit drie verschillende delen poëzie. In ieder deel staan 52 gedichten met bij elk gedicht een illustratie in kleur. Zowel het gedicht als de tekening helpt je om dichter bij je eigen kern te komen, dichter bij je ziel. De gedichten alsook de tekeningen zijn in samenwerking met de Engelen gecreëerd en daardoor voorzien van een begeleidende helende energie.

De poëzie in de afzonderlijke delen raakt je kern, je ziel, en helpt je in je eigen kracht te gaan staan.

Helende Poëzie I
De gedichten in Helende Poëzie – deel I (Zielepijn) gaan over hartszaken, over datgene wat je op zielsniveau raakt.

De bijbehorende illustraties hebben de vorm van een hart waarin verschillende tekeningen zitten, passend bij het betreffende gedicht. Deze zijn ingekleurd met kleuren van de zeven chakra’s.

ISBN: 978-90-484-2956-1
118 pagina’s softcover
52 illustraties in kleur

Helende Poëzie II
In de gedichten in Helende Poëzie – deel II (Gewaarworden) ligt de nadruk op kosmische gedichten, die je er van bewust maken hoe je je aan die zielepijn kunt ontworstelen, zodat je meer het gevoel van vrij zijn en je zelf zijn kunt gaan ervaren.

De bijbehorende illustraties hebben de vorm van een cirkel, waarin verschillende beelden vormgegeven zijn in de kleuren van de zeven chakra’s.

ISBN: 978-90-484-2957-8
118 pagina’s softcover
52 illustraties in kleur

Helende Poëzie III
In de gedichten in Helende Poëzie – deel III (Levenslust) zijn de gedichten meer op onze natuur gericht en ga je naar een fase van levenslust en levensvreugde.

De bijbehorende illustraties zijn tekeningen van bloemen, die onder andere zijn ingekleurd met één of meerdere van de kleuren van de zeven chakra’s.

ISBN: 978-90-484-2958-5
118 pagina’s softcover
52 illustraties in kleur

De drie delen horen bij elkaar en vormen een eenheid. Ze vullen elkaar aan en versterken elkaar. Maar los van elkaar heeft elk deel haar eigen specifieke helende werking.

Enkele reacties van de lezers van het drieluik “Helende Poëzie”:

Regina:
Ik heb het hele drieluik Helende Poëzie en naar gelang mijn gevoel me aangeeft lees ik een aantal gedichten. De gedichten brengen me dichter mij mezelf. De gedichten raken me soms zo diep! Ik herken veel van mijzelf. Soms kijk ik alleen maar naar de tekeningen, die me gevoelsmatig energie geven.

Jacco:
De gedichten zijn mooi maar de tekeningen bij de gedichten zeggen me nog zo veel meer. De vormen en de toepassing van de kleuren in de delen Zielepijn en Gewaarworden spreken duidelijk voor zich. Dat ook iedere tekening een naam heeft gekregen is bijzonder. Wat een werk is dit geweest!

Janneke:
De gedichten leven en raken me diep van binnen. Mijn zoontje bekijkt de tekeningen ook en het valt me op dat hij dan rustiger wordt. Ik ben begonnen met deel I Zielepijn. Na een jaar heb ik deel II Gewaarworden gekocht en inmiddels heb ik ook deel III Levenslust in mijn bezit. Het gaat goed met mij!

Marion:
Ik ben gaan lezen in deel I Zielepijn. Het eerste gedicht dat ik las ging over verbonden zijn en samen één. Heel bijzonder want ik ben zwanger! Ik ben benieuwd wat het me nog meer brengt!

Marja:
Ik heb alle drie delen gekocht en lees regelmatig één van de gedichten. Heerlijk om tot rust en bij mezelf te komen. De gedichten raken precies de kern van datgene waar ik mee zit, regelmatig tot tranen toe. Het helpt me bij het loslaten van mijn hartepijn.